Vapaalla Lisää satunnaisia ajatuksia asioista.

Naapurin seksitouhut.

Hah. Mietin pitkän tovin, että onko tämän kirjoituksen aihe nyt viihdettä vai vapaa-aikaa? Ehkä se menee tähän vapaa-aika kategoriaan, sillä asian viihdearvo on välillä karissut pois, ja tilalle tullut hämmennys ja ärsytys.

 

Tässä taas kuuntelen kerrostalokaksioni hiljaisuudessa naapurista kantautuvaa voihkintaa. Kello on nyt niin vähän, että voin laittaa stereot soimaan. Kovalla volyymilla. Onneksi lapsetkin ovat isänsä luona tällä hetkellä. 

Tuota huutoa ja voihkintaa olen nyt kuunnellut 1,5 viikkoa. Joka päivä. Monta kertaa päivässä - kellonajasta riippumatta. Naisen "aah-aah-ooh-ooh-aah-aah" -ääntely jatkuu koko aktin ajan. Loppuhuipennuksen aikana toisinaan huutoon yhtyy myös mies. 

Minua ei häiritse satunnaiset äänet naapuriasunnoista, poraamiset, kolinat, huonekalujen siirtely, seksiäänet.... elleivät ne ole jatkuvaa. Tämä alkaa olla jo aivan uskomatonta, kuinka usein ja kuinka kovaa nuo lemmenleikit kuuluvat asuntooni, ympäri vuorokauden. 

Toissapäivänä olin lasten kanssa ulkoilemassa, ja yhtäkkiä meinasin hajota nauramaan. Tuttu voihkinta täytti kahden kerrostalon välisen pihapiirin. Avoimesta ikkunasta kaikuu kovaa ja korkealta. Oli siinä naurussa pidättelemistä - muutkin kuin minä kuulevat tuon! Kiitän onneani, etteivät lapset leikeiltään tajunneet kiinnittää huutoon huomiota. 

 

Olen nähnyt Facebookissa kiertävän hupaisia valokuvia lapuista, joita ihmiset ovat jättäneet rappukäytävään liittyen tähän samaiseen ongelmaan.

Onko se ongelma? Kyllähän ihminen omassa asunnossaan saa harrastaa seksiä niin paljon kuin haluaa, eikä toisten seksikäyttäytymiseen tai -ääntelyyn kai tulisi kenenkään puuttua?

Mutta. Saanko minä siinä vaiheessa kauniisti huomauttaa asiasta, jos nämä rakkauden sulosoinnut herättävät lasteni huomion, esimerkiksi nukkumaanmenoaikaan, kun pitäisi hiljentyä ja koittaa saada unta? Yritäpä siinä 2- ja 4-vuotiaille sanoa jotain järkevää, miksi yläkerrasta kuuluu "Aah-aah-aah-ei vielä -aah-aah-aah..." Täysiä. 

 

Noh. En minä osaa lappuja jättää. En taida olla tarpeeksi vanha ja kyyninen. Valitan mielumin asiasta sosiaalisessa mediassa. Ehkä tuo tuosta jossain vaiheessa hiipuu - ei kai tuon naisen paikatkaan tuota menoa kovin kauaa kestä? :)

 

http://www.youtube.com/watch?v=xat1GVnl8-k

 

Mukavaa ja rakkaudentäyteistä kesää kaikille!


Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (101 kommenttia)

Käyttäjän jaanapaju kuva
Jaana Paju

Ah ja voih mikä juttu, uh!

Sinulla on muuten aika kiva, lennokas profiilikuva.

Ei ole Tampereelta tuo, vaan... ?

Käyttäjän NooraVapaa kuva
Noora Vapaa

Aah, ooh... kyllä... uuuuuuh.

Kiitos. Wick, Skotlanti. Castle of old Wick. Tai mitä siitä nyt on jäljellä. Taitaa olla yksi Skotlannin vanhimpia linnoja. Hiukan oli vapauttava ja historiaa huokuva, utuisen sumuisen tuulinen paikka meren rannalla. Ja autio. :)

Käyttäjän anmarirytila kuva
Anmari Rytilä

Yhdyn: ihana, tanssillinen profiilikuva Sinulla!

Varsinaiseen "ongelmaasi" en osaa sanoa muuta kuin että minä ja mieheni ainakin olemme omakotitaloistuneet...

Käyttäjän NooraVapaa kuva
Noora Vapaa

Kiitos.

Ja kyllä, kyllä vain olisikin ihana asua jossain muussa kuin pienessä betonilaatikon lokerossa. :)
Se ei vain valitettavasti ole kaikkien saavutettavissa.

Käyttäjän NooraVapaa kuva
Noora Vapaa

Tässä vaan oikeasti mietin, että missä vaiheessa asiasta on asiallista huomauttaa? Ja onko?

Joku saattaisi töksäyttää, että muuta muualle jos et kestä elämisen ääniä. Ikävä kyllä minulla ei ole varaa muuhun. Kyllä, valitettavasti joudun kerrostalossa asumaan, ja toisten ihmisten arkiset äänet kuuluvat asiaan. On tämä silti jotenkin kiusallinen tilanne. Koska liika on liikaa.

Käyttäjän jaanapaju kuva
Jaana Paju

Voisit antaa heille tämän, tulostaa tämän jutun ja laittaa postiluukusta
- he ovat tunnettuja!

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Asiallista on huomauttaa häiriöstä aiheuttajalle. Tehoaa ehkä paremmin kuin somen välityksellä, ellei häiriköt ole facebook-listallasi.
Ellei suora palaute tehoa voi ottaa yhteyttä isännöitsijään.

Käyttäjän JussiKolehmainen kuva
Jussi Kolehmainen

Saathan sinä kauniisti huomauttaa asiasta, mutta ole nyt vähän kärsivällisempi. "Ongelmahan" on kestänyt vasta 1,5 viikkoa ja sitä paitsi se on positiivinen ongelma. Ja huomattavasti mukavampi lapsille on selittää uuh ääh voih -ääntelyjä kuin vaikkapa, että miksi naapurin tädin silmä on musta.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen
Käyttäjän NooraVapaa kuva
Noora Vapaa

Kyllä, ongelma on positiivinen. Oikeastaan jopa hupaisa.
Onneksi. Olisi kamalaa kuunnella naapureiden tappelua tai pahoinpitelyä. Olisi kamalaa miettiä sitä, miten SIIHEN pitäisi puuttua - ja pitäisikö?

2- ja 4-vuotiaille on kyllä kovin hankalaa selittää vielä nautinnonkaan äänistä. Varsinkin 2-vuotiaalle tuo voi nukkumaanmennessä kuulostaa jopa pelottavalta. Lapsille ei myöskään voi oikein korvatulppia tai kuulosuojaimia laittaa.

Mutta kuten sanoin, en ole lappuja jättänyt, tai edes jättämässä. Ei tuo voi varmasti enää pitkään jatkua!(Vai voiko?!) :D

Ja onneksi meillä on pian lomareissu tiedossa.

Käyttäjän JussiKolehmainen kuva
Jussi Kolehmainen

Ota asia puheeksi yhtiökokouksessa... jos kehtaat. Se voi tuoda kokouksen osanottajille mukavaa vaihtelua kun pääsee joskus keuhkoamaan muustakin kuin biojätepusseista sekajätesastiassa :)

Käyttäjän NooraVapaa kuva
Noora Vapaa

Se voisi olla melko hauskaa. Tosin, vuokralaisena en ole käynyt yhtiökokouksissa. Harmittavan vähän muutenkaan pihalla naapureihin törmää.

Tällä viikolla lasten kanssa ulkoillessa olen vilkuillut omasta rapusta ulos tulevia naispuolisia naapureita kyllä "sillä silmällä".... kukaan heistä ei kyllä ole kävellyt kuin ankka. Ehkä kyseinen ihminen ei poistu kotoaan kovin usein, ainakaan äänistä päätellen.

Käyttäjän jaanapaju kuva
Jaana Paju Vastaus kommenttiin #23

Sen naisen tunnistaa siitä että takatukka on pystyssä.

Käyttäjän jaanapaju kuva
Jaana Paju

Videolinkkisi Bloodhound Gang - The Bad Touch, lystikäs sekin, heh.

Käyttäjän NooraVapaa kuva
Noora Vapaa

Loistava klassikko, joka jostain syystä alkoi soimaan päässäni tänään, kun manasin naapureiden eläimellistä panemista. (Jos suoraan puhutaan, sitähän tuollainen alkaa pikkuhiljaa olemaan...)

Käyttäjän jaanapaju kuva
Jaana Paju

Naapurin seksitouhut on nousussa, kuinkas muuten.

Käyttäjän jaanapaju kuva
Jaana Paju

Jos ongelma äityy ihan mahdottomaksi, tulkaa telttailemaan meidän pihalle.

Voit kuunnella tuulen huminaa ja ruohon kasvua.

Käyttäjän NooraVapaa kuva
Noora Vapaa

Heh. Kiitos kutsusta. Toivotaan, että tämä asia tästä hieman hiipuu. :)

Käyttäjän jaanapaju kuva
Jaana Paju

Nii-in, kuten sanoit: ..."ei kai tuon naisen paikatkaan tuota menoa kovin kauaa kestä"

Veikkaan että hiljentyy ennen kuin lehdet putoaa puusta.

Käyttäjän veikkonen kuva
Veikko Sorvaniemi

Jos laitat lapun niin muista asiallisuus. Älä kirjoita: älkää hässikö niin saatanan lujaa!

Parempi tapa voisi olla vaikkapa:

Tervehdys, kesä on kaunista aikaa - eikö olekin. Linnut laulavat ja lapset leikkivät pihoilla. Kesä on myös rakkauden aikaa, tämän varmaan tiesittekin ;) Perhesuunnittelu toki kuuluu myös kesään, mutta perhesuunnittelun toteutusvaihe saattaa joskus aiheuttaa ääniä, joita kesäisessä luonnossa ei yleensä kuule. Muiden eläinten parittelu on pääosin suht'nopeaa ja äänetöntä. Hekuman huipulla huudettu orgastinen huuto kuuluu myös tänne naapuriin ja sisäpihalle. Tämä luo turhia haasteita kasvatustyöhön kun lapset kyselevät miksi tuo täti ulvoo taas kuin susi.

Pyydänkin, josko voisitte yhtyessänne käyttää jonkinlaista suukapulaa, joita saa melko halvalla erotiikkakaupoista tai sitten miehesi voisi useammin hässiä niitä kahta muuta naista, jotka ovat paljon hiljaisempia - ja kauniinpiakin - kuin sinä.

Hyvää kesää

Käyttäjän jaanapaju kuva
Jaana Paju

Äiti, miksi tuo täti ulvoo kuin peto, näin, hu huu, uuu!

Voisitteko valita uusia ääniä kuten Mikki Hiiri, lapset tykkää.

Käyttäjän NooraVapaa kuva
Noora Vapaa

Itsekin mietin suukapulasta mainitsemista. Voisin tietysti myös viitata siihen, että koko aktin aikana ei tarvitse huutaa. Vai tarvitseeko? Jos sattuu, kannattaisi hankkia pienimunaisempi mies.

Tässä eräänä päivänä ajattelin ystävällistä kuvatervehdystä, ehkä kenties sarjakuvan muodossa. Sopivan söpö eläinhahmo voisi olla vaikkapa jänöpupu?

Käyttäjän jaanapaju kuva
Jaana Paju Vastaus kommenttiin #24

Huuliharppua kyllä kokeilen ensi yönä, missähän se on, kenellä?

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Talossa taitaa olla harvinaisen huono äänieristys jos ääntelykin kuuluu noin selvästi. Huutoa joutuu kerrostalossa hiukan hillitsemään. Jos sänky kolisee se on syytä vaihtaa parempaan.

Käyttäjän NooraVapaa kuva
Noora Vapaa

Yläkerrasta äänet ilmeisesti kuuluvat. Ja kyllä, kuuluu noin selvästi. Tunnistettavasti olen kuullut seuraavia hokemia: "Ei vielä, ei vielä, ei vielä..." Ja sujuvasti myös kansainvälistä tunnelmaa "Oh god, oh god, oh-my-god." Toista kotimaista ei ole käytetty, ainakaan vielä. Sänky ei ole kolissut.

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Oletko varma, että yläpuolellasi asuu pariskunta? Kuulostaa pikemminkin yksinäisen miehen viihdykkeeltä. Siinä tapauksessa sopii pyytää kääntään nupit länteen.

Käyttäjän NooraVapaa kuva
Noora Vapaa Vastaus kommenttiin #47

Kyllä sieltä ihan kahden ihmisen juttelua kuuluu usein. Muutama päivä sitten sattuivat myös olemaan parvekkeella samaan aikaan kuin itsekin. Melkein... MELKEIN meinasin parvekkeelta heittää jotain kommenttia, mutta en rohjennut.

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield Vastaus kommenttiin #49

Voihan ne yhdessäkin sitä aikuisviihdettä katsoa ja ottaa siitä mallia.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Nautinto toiselle, voi aiheuttaa blogikirjoituksen toiselle.

Käyttäjän NooraVapaa kuva
Noora Vapaa

Vaikka näin. Itsepähän huutavat - minullakin on siinä vaiheessa lupa "huutaa".

Samael Kaarna

Mihin se voihkiminen perustuu noin ylipäätään? Eihän se nyt niin hirveästi keuhkoista ota.

Voiko olla varma ettei voihke tule nauhalta?

Äänihuulet sijaitsevat kurkun tietämillä.

Käyttäjän NooraVapaa kuva
Noora Vapaa

Tuostakin aiheesta varmasti joku voisi tehdä kattavan tutkimuksen. "Miksi ihminen voihkii seksin aikana?" Ehkä se jatkuva voihkiminen (lue: huutaminen) tuossa tapauksessa on osa nautintoa. Samoin kuin se, että maksimoidaan kuulijoiden määrä pitämällä ikkunaa auki.

Okei, en tiedä onko ikkuna ollut tarkoiuksella auki, vähemmästäkin liikunnasta tarvitsee varmasti saada huoneistoon lisähappea.

Ja ei, en usko noiden äänien tulevan nauhalta. Ja jos ne tulevat... auttakee.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

1) koska on kivaa
2) koska ei ole kivaa mutta toivotaan ettei toinen koko ajan kysele että joko joko.
3) koska on joistakin kivempaa jos muut häiriintyvät

Ei se sen kummempaa. Eikä minulla muuta.

Käyttäjän jaanapaju kuva
Jaana Paju

Voihkivatko miehet ollenkaan?

Käyttäjän NooraVapaa kuva
Noora Vapaa

Riippuu varmaan henkilöstä. Eivät kai kaikki naisetkaan noin julmetun paljon huuda ja voihki kuin kyseinen naapuriyksilöni. Eikä sillä äänenvoimakkuudella tai voihkimisen määrällä välttämättä ole mitään tekemistä sen kanssa, nauttiiko ihminen vai ei.

Mutta vastaus kysymykseesi, kyllä.

Käyttäjän jaanapaju kuva
Jaana Paju Vastaus kommenttiin #34

Eikä miehet voihki, ne puhkuu. Henkäilee.

Käyttäjän NooraVapaa kuva
Noora Vapaa Vastaus kommenttiin #35

Sekin riippuu varmasti yksilöistä. Ääni kuin ääni. Kuka voihkii ja kuka puhisee... Yläkerran mies pariin kertaan miltei karjunut lopussa. Arg, eläimellistä.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist Vastaus kommenttiin #35

Ne voihkii, puhkuu, henkäilee, murisee, ärisee, karjuu, sihisee, sössöttää, puhuu vauvakieltä, sekavia, inisee, önisee, ei sano mitään.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist Vastaus kommenttiin #38

Unohdinko kurnuttamisen? No, ne kurnuttaa.

Käyttäjän jaanapaju kuva
Jaana Paju Vastaus kommenttiin #38

Aha. Tästä varmaan purskahtaa äänähdys jos toinenkin.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist Vastaus kommenttiin #41

Minulle on raportoitu myös kyyhkyseltä kuulostavasta naapurista.

Käyttäjän jaanapaju kuva
Jaana Paju Vastaus kommenttiin #43

Sinulla on hyvät raportointilähteet kyllä, niin, ja aina se on naapuri.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist Vastaus kommenttiin #45

Luontoääniä opiskelleena tämä oli usein herkullinen puheenaihe muiden opiskelijoiden keskuudessa.

Käyttäjän Poika kuva
poika heinänen Vastaus kommenttiin #43

Oliko sellainen eurooppalainen hu-huu vai suomalainenj kujerrus?

Kyllä miehenkin askellus tuskalliseksi jossain vaiheessa muuttuu, vaikka yleensä kiima kestää vähemmän kuin paikat.

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield Vastaus kommenttiin #35

Oletko kokeillut riittävä otosta?

Käyttäjän jaanapaju kuva
Jaana Paju Vastaus kommenttiin #50

Pinnistän, kun pinnistän muistiani niin kyllä saan jotain ääntä ja kuvaa.

Samael Kaarna

Miksi ihmeessä eivät niin tekisi? Miehillä on matalampi ääni ja isommat keuhkot.

Ei siinä mitään jos joku haluaa karjua ja ulvoa. Ei ole pois minun elämältäni.

Megafonilla varustettuna varmaan saisi vielä paremmat kiksit.

Käyttäjän JyrkiParkkinen kuva
Jyrki Parkkinen

Vastaavassa tilanteessa, voihkinnan saavuttaessa sietoni ylärajan, tein niin epähienosti että soitin naapurin ovikelloa. Kun ovi lopulta aukesi sanoin: Anteeksi, tulin vain tiedustelemaan että tapetaanko teillä vain raiskataan? Sen jälkeen aktit hiljenivät.

Käyttäjän jaanapaju kuva
Jaana Paju

Ei tapeta, ei kokonaan, ei kerralla, mutta kuollaan, useasti.

Käyttäjän NooraVapaa kuva
Noora Vapaa

Minulla ei kyllä tuollaiseen riittäisi rohkeus.

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Soita puhelimella ja pyydä kääntämään aikuisviihteen volyymi vähän pienemmälle kun lapset pitäisi jo nukahtaa.
Mutta äänieristys on tosiaankin liian huono jos normaali keskustelukin kuulu. Valita vuokranantajalle, hän voi ottaa asian esille yhtiökokouksessa.

Käyttäjän jaanapaju kuva
Jaana Paju

Sanovat että naisten seksuaalisuus on mysteeri, entä jos onkin miesten?
Niiden osalta jotka tykkää silittelystä ja hellittelystä eivätkä soita pasuunaa...

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Hyvin arvaamatonta ainakin saattaa olla.

Käyttäjän NooraVapaa kuva
Noora Vapaa

Repeiltyäni hetken noille ääni-kommenteille, rohkenen kertoa muutaman lisähavainnon naapureiden äänistä. Nämä sijoittuvat aikaan ennen tätä jatkuvaa jokapäiväistä puputusta. Viime syksynä/talvena kuulin yläkerasta ensimmäisen kerran outoa ääntä. Kuulosti siltä, kuin mies olisi laulanut oopperaa. Hämmentyneenä kuuntelin ja hihittelin, että varsinainen Pavarottikos se siellä asuu... Jossain vaiheessa ääni alkoi kuulostaa siltä, että mies itkee. Lopulta, n.15min omituisuuksien jälkeen tajusin, että se ei voi olla mitään muuta kuin seksiä. Laulu-itku kun lopulta muuttui miehekkääksi voihkimiseksi, ja aaaaaah-karjahdukseksi.

Toinen tapaus on se, kun kirosin, että naapurissa koira ulvoo ja haukkuu... Tähän ääneen alkoi myöskin yhdistyä erilaisia ääniä, joista päättelin kyseessä jälleen olevan jonkinlainen akti. Myös kaverini kävi tuolloin kylässä todistamassa tämän koiruuden.

Nämä tapaukset ovat siis yksittäisiä kertoja, onneksi. Tämä jatkuva voihkinta tosiaan alkanut nyt vasta kesällä. Ja äänessä ollut siis nainen. Enimmäkseen.

Kuulostan varmasti kunnon naapurikyttääjältä. Mutta oikeasti, OIKEASTI, tervetuloa joskus kahville, tarjoan pullaa ja live-seksiääniä.

Käyttäjän jaanapaju kuva
Jaana Paju

Kiitos kyllä, live ois kiva, kun alkaa sadekausi niin kömmin täältä
fantasiasta kylille.

Käyttäjän JussiKolehmainen kuva
Jussi Kolehmainen

"Kuulostan varmasti kunnon naapurikyttääjältä." Miten niin kuulostat, etkö sitten ole?

Käyttäjän NooraVapaa kuva
Noora Vapaa

Okei,ehkä sitten niin. Kai tämä julkisesti asiasta kirjoittaminen menee jo kyttäyksen puolelle. En sentään kuuntele lasin läpi katosta... :)

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Onko ne tosiaankin live-ääniä? Selostuksesi perusteella kuulostaa ns. aikuisvihteen kliseeltä.

Käyttäjän jaanapaju kuva
Jaana Paju

Ahaa, taidanpa hiipiä lähimpään kerrostaloon ja aloittaa äänitykset,
iltalaulu ja kaanonissa...

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

Tämä kuuluu Kulttuurin piiriin. Joku voisi ajatella että tämä kuuluu Urheilun tai Vapaa-ajan piiriin, mutta ehdottomasti Kulttuuri-kategorian juttuja.

Käyttäjän NooraVapaa kuva
Noora Vapaa
Käyttäjän jaanapaju kuva
Jaana Paju

Urheilua tämä on, ihan selvästi, desibelejä on 80 jos on Vapaa aika.

Käyttäjän jaanapaju kuva
Jaana Paju

Nyt meen keittöön pussaamaan, hei!

Käyttäjän anttialfthan kuva
Antti Alfthan

Ehkä noille äänihuulille pitäsi saada jotain hoitoa. Muuten ne paksuuntuvat ja karhenevat pysyvästi, jolloin nainenkin lopulta möyryää vain bassoäänissä. Mies taas saattaapi jodlata aivan muista syistä, pinteellisistä.

Heidän pitäsi ottaa oppia siilistä. Siilit siittelevät hiljaa ja varovasti.

Käyttäjän Poika kuva
poika heinänen

Olitkin jo vastannut siis kysymykseeni. Hyvä ettei kujertanut.

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Kiitos linkistä! Vahvisti olettamustani, että naapuriston huhuilija on sepelkyyhky.

Samael Kaarna

Kesäisin Koko luonto on täynnä paneskeluluonteista äänimaailmaa ja visuaalisia juttuja.

Se voi olla hyvin tuskallinen kokemus joillekin. Veneen tapittaminen jo tekee tuskaa.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Aamukahvin aikaan käyn aina kurpitsapenkit läpi ja joudun suorittamaan hellin kätösin kurpitsojen hedelmöittämisen.

Palkintoposti tulossa näillä näkymin maanantaina.

Samael Kaarna

Juu vesimelonin kukkia on pitänyt täälläkin sormeilla vähän.Siitä ei kuulu voihketta saati kurnutusta ainakaan näillä korvilla - mikä on ihan hyväkin.

Käyttäjän jaanapaju kuva
Jaana Paju

Veneen tapittaminen, siitä se alkaa, tus kaa!

Käyttäjän kaituovinen kuva
Kai Tuovinen

Toki äänimaailma ja visuaalisuus ovat jo laskemaan päin. Sammakot kuten monet kalatkin ovat jo kuteneet eikä kaislikoistakaan enää loiske kuulu.

Eetvartti Ylähumppila

Tuohan on vain hauskaa. Saisin varsin tehokkaalle ja tarkalle ritsalleni, sekä keräämilleni pikkukiville asianmukaista käyttöä. Baretti päähän ja öiseen täsmäiskuun!

(oho, mikä sattuikaan viestin numeroksi. Siinä ei ainakaan kovin kuuluvasti naiset voihiki o_O)

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Sekin onnistuu viihdeteollisuudelle.

Joachim Seetaucher

Viihdeteollisuudessa sitä ei nimitetä "voihkimiseksi" vaan "gagging".

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield Vastaus kommenttiin #81
Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

"Karpolla on asiaa"-ohjelma on ikävä kyllä jo lopetettu, joten sinnekään taholle valittaminen on turhaa - muuten voin kyllä kuvitella elävästi Hannu Karpon haastattelemassa kaikkia asianomaisia.

"Täällä Tampereella kuuluu kummia. Erään asuinkäyttöön varatun kerrostalon eräästä huoneistosta nimittäin on kantautunut jne..."

Taru Piisku

Mitä jos vastaisit samalla mitalla; laittaisit oikein kunnon voihkinnat ja uikutukset kehiin samalla kun naapuri puuhaa omia voihkintojaan?

Tämä voi tietenkin johtaa kisailuun kumpi saa paremmat äänet esiin - mutta luultavasti kyyhkyspari ainakin tajuaisi olevansa huomion kohteena.

Onnistuu varmasti vasta kun lapset on poissa kotoa...

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Aku Ankan malliin. En suosittele.
Parempi ilmoittaa isännöitsijälle, eikä siihen mitään äänitysliitteitä tarvita.

Käyttäjän NooraVapaa kuva
Noora Vapaa

Se ei oikein ole mahdollista. Äänet kuuluvat yläkerrasta, ja veikkaan, että minun metelöintini kuuluu omalle alakerran naapurilleni.

Tästä voisi tietenkin aiheuttaa jonkinlaisen kisailun koko rappukäytävässä - kuka saa eniten, ja kuinka kovaa?

Ja ikävä kyllä, harvemmin tarjoutuu tilaisuutta metelöintiin.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Ai piru kun pitikin lukea. Nyt alkoi naitattaa ihan julmetusti, enkä tähän hätään pääse miehiinkään:o/

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Kuka mistäkin kiihottuu. Hätäapu on sentään aina lähellä.

Joachim Seetaucher

Jos kyseistä voihkintaa kuuluu ympäri vuorokauden, kuten annat ymmärtää, niin kyllä on aika vireä pariskunta siellä naapurissa.

Oletko muuten yrittänyt kuunnella paremmin, esimerkiksi käyttämällä juomalasia seinän ja korvasi välillä?

Kerrotaan, että kerran eräs vanhapiika hälytti poliisin paikalle, kun hän sanoi, että naapurissa tien toisella puolella omakotitalossa harjoitetaan rietasta elämää.

No, poliisi tuli paikalle ja katsoi naisen ikkunasta tien toiselle puolelle, mutta ei kuulemma todennut mitään erikoista. Siihen vanhapiika totesi, että "ei konstaapeli noin mitään näekään, mutta jos konstaapeli ottaa tuon jakkaran ja laittaa sen pöydän päälle ja kiipeää sitten jakkaran päälle seisomaan, niin sieltä konstaapeeli kyllä näkee!"

Käyttäjän NooraVapaa kuva
Noora Vapaa

Kyllä, ääniä on kuulunut parhaimmillaan tunnin-parin välein. Ja kyllä, nämä ovat selkeästi liveääniä.
Itsekin olen tässä pohtinut, että kuinka vireitä siellä oikein ollaan. Tuollainen jyskyttäminen varmasti alkaa tuntumaan paikoissa... Ehkä nainen huutaakin kivusta?
Noh... oli miten oli, aikamoista puputtamista tuo tuntuu olevan. Liekö oli naisella ovulaatio viime viikolla ja pari haki tärppiä??

Samael Kaarna

Melko selkeästi jokunen kommentoija on aiheesta kiihottunut.

No kyllähän se nyt vähän alkaa koinituttamaan, jos kuuntelee sen kaltaisia ääniä livenä, mutta nähtävästi jopa sen kirjoittaminen saa aikaan samantyylisiä vaikutuksia.

Arvelen että siinä talossa alettu vispaamaan enemmän noin yleisesti.

Käyttäjän nuuttihyttinen kuva
Nuutti Hyttinen

Koko juttu on koomisuudessaan samaa tasoa kuin taannoinen juttu irstaasta ruunasta:

http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtopic.php?t=29587

Ongelma tuskin ratkeaa ilman EU-direktiiviä, jossa seksin harjoittamiselle määritetään standardiäänet. Jos äänet ovat vääränlaisia tai melutaso ylitetään, syyllinen velvoitetaan katsastukseen kuultavaksi ja hänelle asennetaan EU-normit täyttävä äänenvaimennin!

Käyttäjän kaituovinen kuva
Kai Tuovinen

Mutta olihan meillä tämä Veeti-mammuttikin. Asuntomessutkin taas alkoivat. Liekö Veeti taas maisemissa?

http://www.iltasanomat.fi/asuminen/art-12883395297...

Käyttäjän masik kuva
Martti Asikainen

Muistan kun asuin Helsingin Sörnäisissä ja rappukäytävässäni oli vastaavanlaista toimintaa. Todella äänekästä ja todella toistuvaa. Oletan, että kyseessä oli niin kutsuttu ammattilainen. Kerran sitten sain tarpeekseni, kun elämöinti oli kovempaa kuin aikuisviihde-elokuvissa. Tomerana poikana vein postiluukkuun lapun: "Notta hyvältäkös se tuntuu?".

Käyttäjän NooraVapaa kuva
Noora Vapaa

Sama käynyt mielessä. Ehkä siellä on aikuisviihde-studio? :D Pääsisinköhän sivurooliin esittämään tuohtunutta naapurin akkaa?

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Naapurin tuohtunut nätti pimu kelpaa varmaan mukaan touhuun.

Käyttäjän NooraVapaa kuva
Noora Vapaa

Jussi kolehmainen ärsyyntyi. Minä lähinnä huvituin, ellen jopa ollut otettu.

http://jussikolehmainen.vapaavuoro.uusisuomi.fi/va...

Käyttäjän masik kuva
Martti Asikainen

Aina on niitä jotka ärsyyntyy. Uusi Suomi on keskinäisten kinastelujen kaatopaikka, johon suurin osa ihmisistä tulee pääosin loukkaantumaan ja sen myötä tappelemaan.

Toisaalta eikös se parempi, että me kaikki täällä vauhkoamme ja ärsyynnymme mitä ärsyynnymme, kun että tuolla kaduilla? :)

Käyttäjän NooraVapaa kuva
Noora Vapaa

Tietenkin on. Tiedän varsin hyvin, miten tämänkaltaisilla sivustoilla homma toimii. Jos en osaisi ottaa sitä huumorilla, en varmasti olisi tähän ryhtynyt. Call me crazy, but i like it. Sitäpaitsi - yritän kirjoittaa asiajuttuja, tai humoristisia havaintoja ihmisyydestä. Jos se jotain ärsyttää, mukavahan se on tunteita herättää. Ja pelkästään riidanhakuisia trolleja en jaksa noteeraa. Yritän olla lähtemättä mukaan riitelyyn. Katsotaan miten käy.

Ja totta, kuuluu ihmisluontoon vauhkota ja tapella. Ja parempi se on täällä hoitaa.

Käyttäjän masik kuva
Martti Asikainen Vastaus kommenttiin #97

Se vain oli hyvin sanottu. :) Mulla on toisinaan ihan samat tuntemukset. Joskus sitä aivan ihmettelee omaa kieroutunutta perverssiotaan palata tälle sivustolle katsomaan, kun samat ihmiset huutavat ja vauhkoavat tekstin kautta toisilleen samoista asioista päivät pitkät.

Käyttäjän NooraVapaa kuva
Noora Vapaa Vastaus kommenttiin #98

Minusta on mukavaa, kun omat tuotokset herättävät ihmisissä jotain. Oli se sitten hyvää tai pahaa. Ei kai sitä ihminen muuten mitään julkisesti kirjoittelisi? Ja kyllä, se on hauskaa myös sivusta seurata toisten ihmisten kähinää milloin mistäkin asiasta. Se on toisinaan kunnon sosiaalipornoa. ;)

Samael Kaarna

Ihmisten ärsyttäminen on a) hauskaa, b) oikein ja c) mielenkiintoista.

Tasapaksu mönnötys on helvetillistä ja tylsää.

Kysyn nyt vielä, että ilmaisitko juuri tuossa ylempänä toiveesi päästä aikuisviihteen sivurooliin? Jos näin niin savolainen analyysinappula kertoo seuraavaa:

-Ihmistä häiritsee selkeästi panoäänet, koska häntä itseään panettaa.

Käyttäjän NooraVapaa kuva
Noora Vapaa

Ei. En toivo aikuisviihteen sivuroolia. Lause yritti olla huumoria.
Ääniä kuunnellessa ei nyt ehkä ensimmäisenä tule mieleen "Epistä, mäki haluun!" Kyllä ne varmasti särähtäisivät korvaan, vaikka olisikin kumppani 24/7 käytettävissä. Mutta ehkä se sitten jossain alitajunnassa huutaa kateudesta? (Minulla ei kyllä kunto tai jaksaminen varmaan riittäisi yhtä aktiiviseen elämään kuin yläkerrassa. Ehkä olen siitäkin kade?)
:)

Käyttäjän ilkkah kuva
Ilkka Huotari

Täällä (alakerrassa) loppui parveketupakointi kun ilmoitin isännöitsijälle että olen etsimässä mm. sen takia uutta asuntoa. Tosin saattaa ollaa pelkkää sattumaakin ja ehkä se alkaa vielä uudestaan, ei tiedä.

Äänestän jaloillani, edelleen, vielä muista syistä...

Edit: siis itse asiassa valitin suoraan talon omistajalle, en isännöitsijälle. Ja se tuntui auttavan, ei ole enää tullut tupakansavua. Kätevää.

Käyttäjän mijaakko kuva
mikael jaakkola

Joko se loppui? Jos ei, niin vie vaan lappu ilmoitustaululle. Mutta myy siinä livesex-ääniä omassa asunnossasi.

Hitaammin tosiaan loppuu, mikäli kyseessä on ammatinharjoittaminen.

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset